Auringonlähde, 13430 Hämeenlinna
045 189 5225
sfatpaintball@gmail.com

MERKKAIMET

Nykyisin paintball-merkkaimina käytetään joko pumpputoimisia tai puoliautomaattisia merkkaimia. Pumpputoimisissa merkkaimissa jokaisen liipasimen painalluksen jälkeen on suoritettava pumppausliike, jolla ladataan ase. Puoliautomaateissa tätä pumppausliikettä ei tarvita, koska kaasu hoitaa pumppauksen puolestasi ja ampumiseen riittää vain pelkkä liipaisimen vetäminen.

VÄRIKUULAT

Merkkaimilla ammutaan 0.68″ (cal .68) kokoisia värikuulia. Kuulien kuori on gelatiinia, eli liivatteena paremmin tunnettua ainetta. Kuulien sisällä on kasvisrasvaa, joka on värjätty elintarvikeväreillä. Maali on vesiliukoista ja täysin vaaratonta, ja lähtee helposti tavallisessa pesussa.Merkkaimen voimanlähteenä on paineilma.

TURVALLISUUS

Pelaajien on käytettävä suojavarusteita, vähintään maskia joka suojaa silmät, korvat ja suun (HUOM! Vain paintballiin tarkoitettuja maskeja. Laskettelulaseista kuula pärähtää läpi.) merkkainten tulinopeus on halvimmissa puoliautomaateissakin jo 5 kuulaa sekunnissa ja kalliimmat sylkevät yli 10 kuulaa sekunnissa. Merkkainten lippaisiin eli loadereihin mahtuu 50-200 kuulaa ja lisäkuulia voi kantaa niiden kantamiseen tarkoitetuissa bulkeissa, joita voi kantaa bulkkivyössä.

VAATETUS

Vaatteiksi käyvät mitkä tahansa vapaa-ajan vaatteet (verkkarit, oloasut jne.). Värikuulien väri lähtee pesussa pois, mutta vaaleimpiin vaatteisiin saattaa jäädä himmeitä tahroja, joten tummat vaatteet sopivat paremmin.

Polttarit, synttärit & kaiken maailman kekkerit

Ohjattu pelipaketti, joka sopii sekä yksityisille ryhmille ja yrityksille. Pelit tapahtuvat S.F.A.T. Paintball kentällä. Pelin kesto on noin 2 tuntia. Paketti sisältää merkkaimet, maskit, haalarit, värikuulat ja pelien ohjauksen. Paketti on suunniteltu siten, että ryhmän ei tarvitse kuin saapua paikalle ja nauttia peleistä ja yhteisestä ajasta. Me hoidamme loput. Hinta 50€/Hlö (Yritykset +Alv. 10%). Minimi maksu 8 henkilöä. Ohjattuihin peleihin suosittelemme ryhmäkooksi vähintään 8 henkilöä

TACTICAL

Paketti sisältää: Merkkaimen Maskin 250kpl värikuulia Ma-To 28€ Pe-Su 38€ Haalarit +5€

FORCE

Paketti sisältää: Merkkaimen Maskin 500kpl värikuulia Ma-To 38€ Pe-Su 48€ Haalarit +5€

SPECIAL

Räätälöi oma pakettisi. Tarvittaessa tulemme ohjaaman pelit järjestämäänne paikkaan.

VARUSTEVUOKRAUKSEN EHDOT

1. RYHMÄN YHTEYSHENKILÖN VASTUU Varusteiden vuokraaja, eli ryhmän yhteyshenkilö on velvollinen opastamaan ryhmäänsä koko pelitapahtuman ajan hänelle annettujen kaluston käyttöä koskevien ohjeiden mukaisesti.

2. VARUSTEIDEN KÄYTTÖTAPA Ryhmän pelaajien tulee käyttää varusteita kuten omiaan. Merkkaimia ei koskaan saa laskea maahan esim. nojaamaan kiveä vasten. Hiekkaisella tai multaisella merkkaimella pelaaminen on lopetettava välittömästi sillä maa-aines aiheuttaa merkkaimen rikkoutumisen ja saattaa ryhmän korvausvelvolliseksi. Vuokratut varusteet on tarkoitettu ainoastaan värikuulapelin pelaamista varten ja kaikenlainen muu käyttö on kielletty. Merkkaimen kuljettaminen julkisella alueella ilman suojaa on kielletty. Hiekkakuopilla ja muilla hiekkaisilla alueilla pelaaminen on ehdottomasti kielletty,ellei siitä erikseen mainitse kun varusteita noutaa sekä lukuun ottamatta järjestettyjä pelejä, joissa S.F.A.T PAINTBALL:n peliohjaajat ovat mukana. Maassa olevia käytettyjä sekä maahan tippuneita värikuulia ei enää saa käyttää uudelleen.

3. VASTUU VAHINKOTAPAUKSISSA Ryhmän yhteyshenkilö vastaa ryhmänsä aiheuttamista vahingoista, jotka ovat vahingossa tai tahallisesti aiheutuneet vuokratulle kalustolle, pelikentille, itselleen, kanssapelaajille, ulkopuolisille tai ympäristölle. Pelaajia suositellaan ottamaan pelin ajaksi asianmukainen vakuutus. S.F.A.T. PAINTBALL ei vastaa minkäänlaisista vahingoista jotka vuokratulla kalustolla on aiheutettu.

4. VARUSTEIDEN PALAUTUS Ryhmän yhteyshenkilö on velvollinen huolehtimaan että hänen kuittaamansa varusteet palautetaan S.F.A.T. PAINTBALL:lle siten että isoimmat liat on varusteista putsattu pois. Mikäli näin ei ole tehty, voi S.F.A.T. PAINTBALL periä huoltomaksun 5,00€ per varustepaketti. Mikäli tarkastuksessa huomataan, että vastoin ohjeita on pelattu hiekkaisella tai multaisella merkkaimella, tullaan huoltomaksu määrittelemään aiheutuneiden vahinkojen mukaan. S.F.A.T. PAINTBALL tarkastaa palautetun kaluston viimeistään viikon (7vrk) sisällä palautuksesta. Tämän ajan kuluessa S.F.A.T. PAINTBALL voi laskuttaa ryhmän yhteyshenkilöä mahdollisista puutteista tai rikkoutuneesta kalustosta.

5. MUUT EHDOT Pelin järjestäjällä on suositeltavaa olla käytetylle pelialueelle maanomistajan tai maanhaltijan lupa, sillä värikuulapelit eivät kuulu jokamiehenoikeuksiin. Suosittelemme myös pelialueen rajausta ja varoitustaulujen asettamista siten, että peliin kuulumattomat ihmiset eivät tule pelialueelle. Vuokrahintaan ei vaikuta käyttämättömien varustepakettien määrä. Myöhässä palautetusta kalustosta peritään lisävuokraa S.F.A.T. PAINTBALL:n voimassaolevan hinnaston mukaisesti. Ryhmän yhteyshenkilö on vastaanottanut vuokraamansa kaluston ja värikuulat sekä sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

6. KORVAUSSUMMAT Rikkoutunut/kadonnut värikuulamerkkain: 200€ Rikkoutunut/kadonnut paineilmapullo: 100€ Rikkoutunut/kadonnut suojamaski: 80€ Kadonnut maastopuku: 80€ Kadonnut piippu: 30€ Kadonnut kuulalipas: 50€ Kadonnut kuulabulkki: 10€ Kadonnut Bulkkivyö: 20€ Kadonnut pelilippu: 10€ Kadonnut hihanauha: 5€ Kadonnut piippuputsari 10€

OTA YHTEYTTÄ

Voit ottaa meihin yhteyttä ja varata pelejä

Puhelimitse

045 189 5225

Sähköpostiste

sfatpaintball@gmail.com